Auto interieur reinigen

U kunt ook bij De Stofjongens terecht voor het schoonmaken van uw auto (interieur). Onze professionele diensten reinigen grondig uw auto-interieur waaronder uw dashboard, bekleding, ramen, deuren, matten en kofferbak. Met behulp van onze geavanceerde apparatuur verwijderen we het vuil, bacteriën en onaangename geuren uit uw bekleding. Onze dieptereiniging wordt gecombineerd met een impregneerbehandeling voor een langdurige bescherming.

De Stofjongens meubels laten reinigen

Autobekleding stof reinigen

Een groot deel van de autobezitters gebruiken hun auto dagelijks. Hierdoor kan het zijn dat uw auto aan de binnenkant na verloop van tijd vies wordt. Hierbij kunt u denken aan voedselresten die in de auto komen en vuil van buiten. Niet alleen het meubilair in uw auto maar ook uw dashboard, ramen en de rest van het auto interieur kunnen na verloop van tijd wel een opknapbeurt gebruiken. Het schoonmaken van autobekleding is cruciaal voor een fris interieur en een schone omgeving. Het zorgt voor een verzorgde uitstraling en bevordert de hygiëne.

 

Kosten auto interieur reinigen

De kosten voor het reinigen van uw auto-interieur is voornamelijk afhankelijk van de grootte van de auto. Het auto interieur reinigen voor een 3-5 personenauto begint bij 80 euro waarbij we voor u de autobekleding en matten compleet reinigen. Voor 100 euro worden uw autobekleding, matten, kofferbak, dashboard en deuren gereinigd. Voor 110 euro reinigen we alles voor u; autobekleding, matten, kofferbak, hemellichaam, dashboard, deuren en ramen. Voor een 6-7 persoonsauto komt er 10 euro boven op de prijs. De prijzen zijn exclusief de voorrijkosten. Wij berekenen €0.20 per km vanaf locatie Woerden

 

Hoe wordt auto interieur gereinigd?

Voor het reinigen van het interieur van uw auto doorlopen we verschillende stappen om ervoor te zorgen dat het er weer schoon uitziet. We beginnen met het grondig stofzuigen van alle oppervlakken van de autobekleding, inclusief de stoelen, vloermatten en het dashboard. Daarna behandelen we de vlekken in de bekleding en voeren we een dieptereiniging uit. Daarna zullen we het auto interieur impregneren waardoor de bekleding in de auto is beschermd tegen toekomstige vlekken. Uiteraard kunnen we uw wensen wat betreft het reinigen van uw auto van tevoren bespreken.

 

Verzorging van het complete interieur

Om de autobekleding in goede staat te houden, is het belangrijk om regelmatig te stofzuigen en vlekken direct te behandelen. Dit omvat niet alleen het reinigen van de bekleding, maar ook het onderhouden van andere aspecten zoals het dashboard. Door uw auto met enige regelmaat goed en professioneel te laten reinigen, geniet uw zelf van een schone auto en behoud de auto zijn waarde. Dit maakt een eventuele verkoop een stuk makkelijker!

 

Uw auto interieur laten reinigen?

Wilt u uw auto interieur laten reinigen? Bij De Stofjongens bieden we professionele reinigingsservices voor automeubilair. Of het nu gaat om autostoelen, bekleding, dashboard of vloermatten, wij zorgen ervoor dat uw auto-interieur naast hygiënisch ook nog verzorgd en geurvrij. Zo kunt u weer aangename kilometers afleggen met uw auto. Meer weten over onze diensten of de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak met ons in.

 

Bij De Stofjongens bieden wij reinigingsdiensten aan voor onder meer;

Interesse in laten reinigen van uw autointerieur?

Wij komen graag bij u langs! Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze uitgebreide tarieven pagina.