Meubels reinigen

Overweegt u om uw meubels te laten reinigen? Alhoewel u waarschijnlijk geregeld uw huis schoonmaakt, wordt het grondig reinigen van de meubels al snel overgeslagen. Het kost veel tijd en veel mensen weten niet precies hoe meubels op de meest efficiënte manier gereinigd kunnen worden. De juiste reiniging voor uw meubels is essentieel om een ​​gezonde en frisse leefomgeving te behouden. Of het nu gaat om een compleet bankstel reinigen of om uw stoelen te laten reinigen, De Stofjongens helpen u graag met het reinigen van uw meubels en bekleding.

De Stofjongens meubels laten reinigen

Uw bank laten reinigen of andere meubels?

Een schoon huis is een schoon hoofd. Uw meubels zijn een belangrijk onderdeel van uw huis. Bij ons kunt u terecht voor het laten reinigen van al uw meubilair. Of het nu gaat om een stoel of een bankstel, wij zorgen ervoor dat ze weer schoon worden. Met onze dieptereinigingstechnieken verwijderen we al het vuil, bacteriën en onaangename geuren uit uw stoffering. Bovendien impregneren we uw meubels na de reiniging voor extra bescherming. Zo kunt u dagelijks genieten van een schoon interieur.

 

Kosten meubelreiniging

De kosten van het laten schoonmaken zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van uw meubels. Voor het laten reinigen van een stoel rekenen wij een bedrag van 30 euro. Daarnaast kunnen wij ook uw stoffen bank reinigen. Een bank met 2-3 zitplekken reinigen wij voor 75 euro. Een bank met 4-5 zitplekken kost 85 euro en een 6-7-zits bank kost 95 euro. De prijzen die wij rekenen zijn exclusief de voorrijkosten. Wij berekenen hiervoor €0.20 per km vanaf onze locatie in Woerden. We kunnen altijd van tevoren uw wensen doornemen om zo een prijs op voorhand te bepalen.

 

Vlekken in stof en dieptereiniging

Wanneer er sprake is van grotere vlekken op uw bank of vlekken die er al langere tijd inzitten, doet u er verstandig aan om een professionele partij in te schakelen. Dit om erger te voorkomen. Door op een vlek te wrijven kan dit het probleem alleen maar verergeren. Vooral bij gevoeligere stoffen is enige kennis noodzakelijk. Met onze gespecialiseerde apparatuur en reinigingsmiddelen kunnen we dieper doordringen in de vezels van de stof. Hiermee kunnen we zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen uit uw meubels. Het regelmatig laten uitvoeren van een dieptereiniging kan de levensduur van uw meubels verlengen.

 

Komen we binnenkort uw meubels reinigen? Neem gerust contact op!

Wanneer u opzoek bent naar een professionele partij die uw meubels voor u kan reinigen dan bent u bij De Stofjongens aan het juiste adres. Ontdek zelf hoe uw meubels er weer als nieuw uit kunnen zien met onze professionele reinigingsdiensten. Mocht u meer willen weten over al onder diensten of wilt u wellicht de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op of plan een afspraak met ons in. Dan zien we u hopelijk snel!

 

Bij De Stofjongens bieden wij ook andere reinigingsdiensten aan;

Interesse in laten reinigen van uw meubels?

Wij komen graag bij u langs! Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze uitgebreide tarieven pagina.