Tapijt op trap reinigen

We kunnen ons voorstellen dat een schoon tapijt op uw trap erg belangrijk is in huis. Dit zorgt voor een frisse uitstraling. Helaas kan het gebeuren dat er nadat uw tapijt er langere tijd ligt een vlek op komt die u er niet meer zelf met de hand uitkrijgt. Ook kan het zo zijn dat er nare geuren ontstaan vanuit uw tapijt door bijvoorbeeld een huisdier. Dit komt doordat de vlek zich vaak niet op het oppervlak van uw tapijt bevindt, maar helemaal in het materiaal is gaan zitten. Als u last heeft van vlekken of nare geuren op het tapijt van uw trap dan kunnen wij u helpen! Met onze reinigingsdiensten worden vuil, bacteriën, huidschilfers en -vetten, stofmijt of urine geuren van uw huisdier verwijdert zodat uw trap weer een schone uitstraling heeft!

De Stofjongens meubels laten reinigen

Tapijt op uw trap laten reinigen?

Het onderhoud van een traptapijt is erg belangrijk voor de kwaliteit van de stoffering. Wilt u het tapijt op uw trap laten reinigen dan bent u bij ons op de juiste plek. Door middel van onze geavanceerde diepte-reiniging methodes halen we niet alleen de vlekken uit uw tapijt, maar krijgen wij ook al het vuil, bacteriën en nare geuren uit uw stoffering. Zo wordt uw tapijt zowel aan het oppervlak als in de diepte helemaal schoongemaakt.

 

Kosten tapijt op trap reiniging

Wat zijn de kosten voor het reinigen van de trapbekleding op uw trap? De prijs hiervan hangt af van het aantal traptreden dat uw trap heeft. De prijzen beginnen al vanaf €35 voor 1-5 treden. Benieuwd hoeveel het precies kost om het tapijt op uw trap te laten reinigen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Tapijt op trap: onze werkwijze

De Stofjongens komen graag bij u langs om de kwaliteit en kleur van uw traptapijt te verbeteren aan de hand van dieptereiniging. Dit wordt gedaan in combinatie met impregneren. Hierdoor verlengen we de levensduur van het traptapijt zodat deze langer meegaat én beter functioneert. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we uw huidige situatie en uw eventuele wensen.

 

Komen we binnenkort uw meubels reinigen? Neem gerust contact op!

Het onderhoud van het tapijt op uw trap is erg belangrijk. De Stofjongens staan voor u klaar om uw traptapijt de aandacht te geven die nodig is om uw trap er weer fris uit te laten zien. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten voor het reinigen van uw traptapijt. Wilt u het tapijt op uw trap laten reinigen? Maar dan een afspraak met ons zodat we snel kunnen komen helpen. Wilt u meer stofferingen in uw huis een opfrisbeurt geven? Voor dieptereiniging van meerdere stofferingen wordt er een korting verleend.

 

Bekijk ook onder andere reinigingsdiensten;

Interesse in laten reinigen van het tapijt op uw trap?

Wij komen graag bij u langs! Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze uitgebreide tarieven pagina.