Vloerkleed en tapijt reinigen

Zit er een vlek in uw mooie vloerkleed of heeft u last van nare geuren in uw tapijt? Dat is ontzettend vervelend en het handmatig schoonmaken hiervan kan lastig zijn. Vaak zitten de vlekken of nare geurtjes namelijk niet aan het oppervlak van uw stoffering waardoor schoonmaken het probleem niet oplost. De Stofjongens willen u hier graag bij helpen! Door middel van onze dieptereinigers komen we bij de oorzaak van de vlek of nare geur en kunnen wij deze dus goed behandelen zodat uw vloerkleed weer een frisse uitstraling heeft.

De Stofjongens meubels laten reinigen

Waarom uw vloerkleed en tapijt reinigen?

Net zoals elk onderdeel in uw huis is het belangrijk om uw vloerkleed en/of tapijt de nodige aandacht te geven. Door het reinigen van uw vloerkleed of tapijt, zorgt u ervoor dat er geen bacteriën gaan ophopen en dat het materiaal fris en schoon blijft. Naast vlekken zullen nare geurtjes er na verloop van tijd helaas niet uitgaan. Het is daarom wijs om uw vloerkleed en/of tapijt het onderhoud te geven waar het behoefte aan heeft door middel van een dieptereiniging. Zeker wanneer u gevoelig bent voor huisstofmijt.

 

Kosten vloerkleed en tapijt reinigen

We komen graag bij u langs om uw vloerkleed en/of tapijt te reinigen zodat deze er weer als nieuw uitziet en ook zo ruikt. De prijs hiervoor wordt berekend per m2. Benieuwd hoeveel het precies kost voor uw stoffering of wilt u meer informatie over welke materialen er allemaal mogelijk zijn? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Vlekken laten verdwijnen

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als er een vlek is gekomen op uw mooie stoffering. Of het nu gaat om een Perzisch tapijt of een wollen vloerkleed, De Stofjongens staan voor u klaar om vlekken op uw stoffering te behandelen door middel van een dieptereiniging. Naast dat het prettig is dat uw vloerkleed er weer uitziet als nieuw, is het ook een duurzame oplossing. Het laten verwijderen van de vlekken is namelijk een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een geheel nieuw vloerkleed, tapijt of een compleet nieuwe vloerbedekking.

 

Dieptereiniging vloerkleed

Om vlekken of nare geuren uit uw vloerkleed te halen, maken wij gebruik van dieptereiniging. Diepte reiniging doen wij in combinatie met impregneren en een speciale tapijt reiniger. Op deze manier krijgen wij binnen een mum van tijd al het vuil, bacteriën en nare geuren uit uw vloerkleed. Dit bespaart u tijd en zorgt ervoor dat het materiaal op de juiste manier behandeld wordt en er weer fris uitziet.

 

Vloerbedekking reinigen

Helaas kan het zo zijn dat er ook in vloerbedekking na verloop van tijd vaak vlekken komen. Dit is erg lastig om schoon te maken aangezien dit vaak op een groot gedeelte van uw vloer ligt. We komen graag bij u langs om uw vloerbedekking de aandacht te geven die nodig is om de vlekken door middel van een diepe reiniging te behandelen.

 

Komen we binnenkort uw meubels reinigen? Neem gerust contact op!

Het onderhoud van uw vloerkleed en/of tapijt is erg belangrijk. De Stofjongens staan voor u klaar om deze voor u te reinigen. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten van het reinigen van uw stoffering. Een afspraak maken? Dat kan zeker! Voor dieptereiniging van meerdere stofferingen wordt er een korting verleend.

 

Bij De Stofjongens bieden wij ook andere reinigingsdiensten aan;

Interesse in laten reinigen van uw vloerkleed, tapijt of vloerbedekking?

Wij komen graag bij u langs! Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze uitgebreide tarieven pagina.