Itho Daalderop CVE

Itho Daalderop CVE (Centrale Ventilatie Eenheid) is een ventilatiesysteem dat wordt geproduceerd door Itho Daalderop, een bekend Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in klimaat- en warmwateroplossingen.

De Itho Daalderop CVE is een geavanceerd mechanisch ventilatiesysteem dat zorgt voor een efficiënte en gezonde ventilatie in woningen en andere gebouwen. Het systeem maakt gebruik van een energiezuinige gelijkstroomventilator om de lucht af te voeren uit vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en toiletten, en verse lucht toe te voeren in de leefruimtes.

De CVE-unit heeft verschillende kenmerken en voordelen, waaronder:

  1. Energiezuinig: Het systeem maakt gebruik van een laag vermogen gelijkstroomventilator, wat resulteert in energiebesparing en lagere energiekosten.
  2. Warmteterugwinning: Sommige modellen van de CVE hebben een warmteterugwinningssysteem, waardoor de warmte uit de afgevoerde lucht wordt teruggewonnen en gebruikt om de ingevoerde verse lucht voor te verwarmen. Dit draagt bij aan een energiezuinige werking.
  3. Gezond binnenklimaat: Door de continue ventilatie wordt vochtige lucht, geurtjes en verontreinigende stoffen effectief afgevoerd, waardoor een gezond binnenklimaat wordt behouden.
    Stille werking: De CVE-ventilatoren zijn ontworpen om stil te werken, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in woningen.
  4. Het is belangrijk om de specifieke kenmerken en capaciteiten van het Itho Daalderop CVE-systeem te raadplegen, aangezien er verschillende modellen en configuraties beschikbaar kunnen zijn die passen bij de specifieke behoeften van een woning of gebouw.