Over de Stofjongens

Stofjongens is een combinatie van kennis en vaardigheid.
Met meer dan 12 jaar ervaring in ventilatietechniek zijn de stofjongens in 2020 een eigen bedrijf gestart.
Stofjongens bestaat uit vakkundige monteurs die ervoor zorgen dat uw ventilatiesysteem weer functioneert als nieuw. en uw huis optimaal kunt ventileren. Onze monteurs bezitten allemaal over een VCA VOL diploma en de brede kennis die nodig is voor elk ventilatiesysteem. Ons doel is dat wij iedereen in de Benelux een schoon en goed onderhoudend ventilatiesysteem kunnen voorzien tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard horen hier ook toegankelijke en stofvrije kanalen bij. De stofjongens vindt dat iedereen moet worden voorzien van een goed werkend ventilatiesysteem.

Naast onze expertise in ventilatiesystemen zijn wij ook thuis van het reinigen van stofferingen. Dit is er met de paplepel in gegoten. Van kleins af aan bij oma in de stomerij leren om vlekken, plekken en geuren te verwijderen van allerlei stoffen hebben wij deze deskundigheid toegepast om alle stofferingen weer als nieuw te maken doormiddel van dieptereiniging. Wij reinigen bijna alle stofferingen aan huis denk aan vloerkleed, tapijt, trappen, banken, stoelen, en autobekleding. Ook kunt u uw voertuig bij ons afleveren op de locatie Woerden, voor een reiniging van uw bekleding, ruimtehemel, matten, dashboard en nog veel meer. Vraag naar de voorwaarde voor meer informatie als u geïnteresseerd bent.

Wij denken in oplossingen en streven enkel naar kwaliteit en efficiëntie. Daarnaast staat ons bedrijf bekend om duidelijkheid en klantvriendelijkheid